ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ!

Επιλέξτε το σαλόνι της αρεσκείας σας, ανάλογα με το ύφος του προσωπικού σας χώρου και του σπιτιού σας. Στα έπιπλα Ζαφειρόπουλος θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα σαλονιού, σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή. Δημιουργούμε σαλόνια από μασίφ ξύλο, ενώ για την κατασκευή τους χρησιμοποιούμε λάστιχα Α’ ποιότητας και υφάσματα από τους πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς οίκους. Σε μας θα βρείτε καναπέδες, πολυθρόνες και τραπεζάκια σαλονιού, σε μια ποικιλία σχεδίων, ώστε να καλύπτουμε, πάντα, όλα τα γούστα των πελατών μας, ικανοποιώντας και τους πλέον απαιτητικούς! 

Όλα τα έπιπλα σαλονιού που διαθέτουμε διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους, ενώ μπορούμε να τα προσαρμόσουμε και στις ειδικές διαστάσεις του χώρου σας. Η μεγάλη γκάμα μας, επίσης, σε υφάσματα και χρώματα σάς διευκολύνουν στην επιλογή σας και την επιθυμία σας να βρείτε αυτό ακριβώς που σας αρέσει και ταιριάζει στο προσωπικό σας ύφος. 

Αποκτήστε το σαλόνι των ονείρων σας και… δημιουργήστε έναν αισθητικά αναβαθμισμένο χώρο, που θα εκπλήσσει ευχάριστα τους καλεσμένους σας και, φυσικά, θα αποτελεί για εσάς -τους ίδιους- χώρο απόλυτης χαλάρωσης, ζεστασιάς και θαλπωρής!