ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ…

Σε συνεργασία με την εταιρεία Άστοφ (Ζαφειροπούλου Αναστασία), που δραστηριοποιείται στα υφάσματα επιπλώσεων, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και συνδυάζουμε τα έπιπλά σας με υπέροχες κουρτίνες! Με εμπειρία από το 1988 στο χώρο του υφάσματος επιπλώσεων, της κουρτίνας, της ταπετσαρίας τοίχου, των μαξιλαριών και των αξεσουάρ κουρτινών, διαθέτουμε κατάστημα λιανικής πώλησης, στη Στρ. Σαράφη 43, στα Τρίκαλα. Ειδικευόμαστε στη διακόσμηση και τη δημιουργία ή την αναδιαμόρφωση κάθε προσωπικού ή επαγγελματικού χώρου.

Η συνεχής ανανέωση υλικών, σχεδίων και χρωμάτων δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για νέες και πρωτοποριακές προτάσεις στο χώρο του interior design. Ο σχεδιασμός των κουρτινών έχει πλέον αλλάξει σχεδόν ριζικά, μεταμορφώνοντάς τις από απλό φόντο σ’ έναν αληθινό πρωταγωνιστή της εσωτερικής διακόσμησης! Οι μεγάλοι designers αναζητούν νέους τρόπους ύφανσης, πειραματίζονται με τα υλικά, εμπνέονται από τη φύση, το παρελθόν, αλλά και τον ίδιο τον άνθρωπο, χρησιμοποιώντας το χρώμα, τις υφές και τις ποιότητες των κουρτινών, για να δώσουν χαρακτήρα, ύφος και στυλ στους προσωπικούς μας χώρους. 

Κουρτίνες που ντύνουν τα σπίτια μας με ιδιαίτερο τρόπο και φαντασία, ώστε να προσδίδουν θετική ενέργεια και να δημιουργούν ένα διαρκές παιχνίδι ανάμεσα στη λειτουργικότητα και την αισθητική, που αναβαθμίζει την ποιότητα στη ζωή μας.